Invitaţii la nuntă acum on-line

In ultimele zile am adaugat noi modele pentru invitatii nunta. Dar asta nu este totul, pentru ca in urmatoarele zile ne pregatim sa adaugam alte noi modele.Deci, verificati această pagină în mod regulat. La invitatiile noastre de nunta sunt disponibile si carduri de asezare, vor fi si save-the-date, carduri de multumire, Meniuri de nunta, de acelasi model ca invitatiile pentru nunta.

Designerii nostri au creat invitatii moderne cu teme clasice preluate şi interpretate în stil nou. Spre exemplu invitatia “Doua Inimi” reprezentata prin verigheta care este elementul vizibil care simbolizeaza casatoria. Este un simbol al angajamentului si loialitatii intre sot si sotie. Sau Invitatia de nunta “Doua stele,doua soapte” este o interpretare moredna si eleganta. Trandafirii reprezentind iubire si ferecire.


Toate invitatiile noastra pentru nunta poate exista în cel puţin zece culori diferite şi, adesea, în diferite formate, de exemplu, pătrată sau şase feţe pliere hartă. Aproape pentru fiecare model, există si meniu si carduri de asezare in acelsasi stil de care aveţi nevoie pentru celebrarea nuntii Dvs. Dacă trebuie să existe ceva special, atunci puteţi alege pentru invitaţii dumneavoastră, un tip special de hârtie, de exemplu, bej, texturate de hârtie. Veti fi încântaţi pentru că în curând urmeaza o serie noua de alte invitatii de nunta de la alti designeri.

Leave a Reply