Invitaţii de nuntă ieftine

imagine invitatiiInvitatiile de nunta adesea sunt una dintre cele mai mari cheltuieli din bugetul unei nunţi. Deşi, ele nu ar trebui să fie. Sunt mai multe modalităţi prin care poţi obţine invitatii ieftine.

Caută pe internet

Internetul este o sursă fabuloasă prin care poţi găsi invitatii de nunta ieftine. Fă o căutare online, apoi verifică un număr mare de site-uri, comparînd preţurile. Continuă până cînd găseşti invitaţiile care îţi plac şi la un preţ care îţi convine.

Mai multe companii online furnizează şabloane gratuite pe care le poţi folosi la crearea invitaţiilor proprii şi unice de nuntă. Aceste site-uri îţi permit să schimbi culoarea, fontul şi scrierea. Asigură-te că compania de asemenea oferă expediere gratuită.

Cumpără invitaţii de nuntă la reducere

Este un lucru particular pe care îl poţi face ca să salvezi o sumă considerabilă de bani la cumpărarea invitaţiilor. Înloc să comanzi invitaţii pentru cină festivă si fişe cu solicitarea răspunsului, imprimează informaţia de pe fişa cu solicitarea răspunsului si cea cu cina festivă intr-un colţ sau în parea de jos a
invitaţiei. De asemenea, poţi procura un model care este mai puţin costisitor.

Fă-ţi invitaţia proprie

O metodă de personalizare a invitaţiilor, şi salvarea banilor în acelaşi timp, este sa-ţi confecţionezi propria invitaţie. Caută idei pe internet şi în carţile de nuntă. Odată ce ai ales modelul, îl poţi duce la o tipografie pentru a-l imprima sau poţi să-l tipăreşti online. Cea mai bună parte la confecţionarea invitaţiilor proprii este faptul că ele vor fi unice. Dar totusi exista posibilitatea ca daca nu ai cunostinte suficiente in acest domeniu, adica domeniul de design si print sa nu iti iasa foarte bine rezultatul.

Prietenii

Dacă ai cîţiva prieteni sau membri de familie care nu ştiu ce să vă cumpere penntru nuntă , le poţi spune sa contribuie împreună cu un cadou bănesc în aşa fel ca tu să faci faţă invitaţiilor. Acest lucru nu doar te va ajuta pe tine, dar le va da lor o idee de cadou, pe care tu îl vei aprecia mult. Cu eliminarea costului total sau parţial al invitaţiilor de nuntă, banii pe care aveai în plan sa-i cheltui îi vei putea folosi pentru alte lucruri.

3 Responses to “Invitaţii de nuntă ieftine”

 1. Web design says:

  Foarte bun articolul acesta. As vrea sa il postez pe websiteul meu daca am acordul dvs. Stiti un programator priceput din Bucuresti pentru a proiecta niste aplicatii pe telefonul mobil android. As vrea sa fie accesibil

  • familymoments says:

   Cu siguranta aveti acordul nostru daca doriti sa il postati pe situl Dvs, doar ca sa specificati adresa noastra. O zi buna in continuare

   • Supri says:

    Sunt superbe ! Multumim mult. Ne buarucm mult de tot ca te-am intalnit si ca avem parte de amintirile astea minunate.S-a pastrat ceva din atmosfera nuntii in ele si parca prind viata cand le privim!Multumim!

Leave a Reply